Νέες συλλογές μοκέτας Street View & Street Tracks

2018-03-22 12:09

 

Οι νέες συλλογές μοκέτας Desso της Tarkett, Street View και Street Tracks εμπνέονται από το αστικό τοπίο. Σχεδιάστηκαν για να μεταφέρουν την αίσθηση της αστικής και βιομηχανικής ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς χώρους. Κάθε συλλογή διατίθεται σε οκτώ χρώματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά για να δημιουργήσει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητας ή σε συνδυασμό για να οριοθετήσει περιοχές και να δημιουργήσει διάδρομους.

Η συλλογή Street View εμπνέεται από την εναέρια άποψη των αστικών τοπίων.

Έχει εμφάνιση φυσικής υφής για να δημιουργεί μια ιδιαίτερη άποψη σχεδιασμού σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους γραφείου. Τα πλακάκια μοκέτας με διάσταση 50 x 50 cm δημιουργούν ένα φόντο με δύο αποχρώσεις με απαλές πινελιές χρώματος. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα σύγχρονο φινίρισμα που δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης αξιοποιώντας ουδέτερες και ζωντανές αποχρώσεις.


Η συλλογή Street View εμπνέεται από την εναέρια άποψη των αστικών τοπίων. Έχει εμφάνιση φυσικής υφής για να δημιουργεί μια ιδιαίτερη άποψη σχεδιασμού σε μεγάλους εσωτερικούς χώρους γραφείου. Τα πλακάκια μοκέτας με διάσταση 50 x 50 cm δημιουργούν ένα φόντο με δύο αποχρώσεις με απαλές πινελιές χρώματος. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα σύγχρονο φινίρισμα που δημιουργεί την αίσθηση της κίνησης αξιοποιώντας ουδέτερες και ζωντανές αποχρώσεις.

Η τολμηρή συλλογή Street Tracks είναι διαθέσιμη σε πλακάκια μοκέτας διαστάσεων 100 x 50 cm. Το τυχαίο μοτίβο και φόντο σε δύο αποχρώσεις, σε συνδυασμό με ένα χρώμα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα για χώρους με μοναδικό σχεδιασμό. Τα ουδέτερα και φωτεινά χρώματα θα συμπληρώσουν ιδανικά τα χρώματα της συλλογής Street View.