Κάντε την κουζίνα σας λειτουργική !!

2019-02-04 14:38

Κάντε την κουζίνα σας λειτουργική !!
Tρία είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας λειτουργικής κουζίνας: καλή ροή εργασιών (ροή εργασιών), αρκετός αποθηκευτικός χώρος (χώρος) και κίνηση άριστης ποιότητας (κίνηση). Αν δώσετε προσοχή και στα τρία, η κουζίνα σας θα σας ταιριάζει και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. 
Η ΞΥΛΕΙΑ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ σε συνεργασία με την BLUM σας παρουσιάζει ιδέες για λειτουργικές κουζίνες.
Εμπνευστείτε!

Σκεφτείτε τι εργαλεία χρειάζεστε και πού θα τα χρειάζεστε από την αρχή, κατά τον σχεδιασμό της κουζίνας σας Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο και θα ελαττώσετε τις αποστάσεις. 

Η προετοιμασία των γευμάτων και το καθάρισμα είναι συνήθως επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες ή «ροές εργασίας». Σκεφτείτε τι εργαλεία χρειάζεστε και πού θα τα χρειάζεστε από την αρχή, κατά τον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Έτσι θα ελαττώσετε τις αποστάσεις. Ρωτήστε τον σχεδιαστή κουζίνας σας για τη «σωστή εργονομία» και βεβαιωθείτε ότι όλα βρίσκονται σε προσιτή θέση.

 

Προετοιμασία πρωινού

 

Σας αρέσει να μπορείτε να βγάζετε τα δημητριακά σας έξω στο λεπτό; Φυλάσσετε μαζί ό,τι χρειάζεστε για το πρωινό. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ηρεμία

 

Άδειασμα του πλυντηρίου πιάτων

Δεν θα ήταν ωραία να μπορούσατε να συμμαζέψετε τα καθαρά πιάτα στο λεπτό; Κανένα πρόβλημα αν φυλάσσετε τα σερβίτσια κοντά στο πλυντήριο πιάτων.

Προετοιμασία γευμάτων

Φυλάσσετε ό,τι χρειάζεστε για το μαγείρεμα κοντά στον κύριο πάγκο. Και τα μαχαίρια, το λάδι, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά θα είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα.

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη!!