ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

2018-03-21 14:41

ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ

Τα ξύλινα δάπεδα είναι διάσημα για τον χαρακτήρα τους και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά τους. Η μοναδική δεξιοτεχνία που απαιτείται για την κατασκευή αυτών των δαπέδων προσθέτει μοναδικότητα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Οι συλλογές μας από ξύλινα δάπεδα εμπνεύστηκαν από τις μεγάλες τάσεις διακόσμησης. Ταιριάζουν με το στυλ σας και δημιουργούν ένα μοναδικό εσωτερικό. Είτε ψάχνετε για αποκλειστικότητα, αυθεντικότητα, μοντέρνο άγγιγμα είτε την ιδανική επιλογή ξύλινου δαπέδου για το νέο σπίτι της οικογένειάς σας, θα βρείτε σίγουρα το σωστό δάπεδο μέσα από τις νέες συλλογές μας.

Συλλογή Elegance - Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ
Το δαπέδο που ποτέ δεν δείχνει εκτός μόδας είναι το ξύλο. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τα ξύλινα πατώματα είναι η διαχρονική κομψότητα τους. Εάν αυτό είναι που ψάχνετε σε ξύλινα πατώματα μεγάλες και εξαιρετικά φαρδιές σανίδες.


Συλλογή Prestige - ΡΟΥΣΤΙΚ
Υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στα ξύλινα πατώματα: οι κόμποι, οι εσοχές και οι χρωματικές παραλλαγές στο πάτωμα μοιάζουν με μια ιστορία. Αυτό δίνει στο ξύλινο δάπεδο σας μια αποκλειστική αλλά αυθεντική εμφάνιση.

Συλλογή Heritage - ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Αν ψάχνετε να βρείτε ένα ξύλινο πάτωμα με αυθεντική και φυσική εμφάνιση , με σανίδες με φθαρμένο και αμαυρωμένο ύφος σαν το πέρασμα του χρόνου να τις έκανε πιο όμορφες Η Συλλογή Heritage συνοδεύεται από σημάδια και εσοχές για ένα επιπλέον ρουστίκ και αυθεντικό αποτέλεσμα.

Συλλογή Noble - Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΕΛΙΑ

Η επιλογή ξύλινων δαπέδων μπορεί να θεωρηθεί ως κλασική επιλογή, όμως τα δάπεδα μπορούν επίσης να έχουν μια σύγχρονη συστροφή που αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες σημαντικές τάσεις