ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

2014-11-28 14:49

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Μέσα από το πέρασμα των αιώνων το ξύλο έχει παραμείνει το μοναδικό αναντικατάστατο υλικό που συνδυάζει πολυτέλεια και αισθητική στις επενδύσεις δαπέδων.

Το αυθεντικό ξύλινο δάπεδο φέρνει ένα κομμάτι φύσης στο σπίτι χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς που άλλα “ ψυχρά “ υλικά δεν μπορούν να σας προσφέρουν.

Είναι φυσικό προϊόν, οικολογικό  με μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής , ενώ είναι ταυτόχρονα κλασικό, διαχρονικό και ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι Αρχιτέκτονες – Διακοσμιτές, εάν ερωτηθούν,  γρήγορα θα πουν ότι προτιμούν να χρησιμοποιούν φυσικά υλικά ξυλείας για δάπεδα.

 Η επιλογή της ξυλείας θα εξαρτηθεί από την αισθητική του χώρου και τα χρώματα του. Η μέθοδος τοποθέτησης είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα και την αντοχή του ξύλινου δαπέδου.

Γι΄ αυτό μη καταφεύγετε σε πρόχειρες λύσεις, συζητήστε με  ειδικούς που θα βρείτε στο καταστήματα μας και βρείτε  το ιδανικό ξύλινο δάπεδο που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας  τρόπο ζωής.

Τα ξύλινα δάπεδα ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης χωρίζονται σε :

  • Καρφωτά.
  • Κολλητά.
  • Μηχανικά.
  • Πλωτά.
  • Δάπεδα εξωτερικού χώρου.